Restaurant Plein Publiek

In ons restaurant keren we terug naar de eenvoud, brengen hulde aan het pure. Eten delen met vrienden en familie en hier ten volle van genieten.

Onze producten worden niet versneden en gaan in hun geheel in een houtgestookt vuur, van neus tot staart en van vrucht tot loof. We werken met lokaal geteelde ingrediënten en rescued food. Zo creëren we een authentieke smaakervaring die helemaal tot zijn recht komt met onze zelfgemaakte broden en zouten.

Onze menu wisselt met de seizoen en om de 2 maanden, als je gisteren makreel gegeten hebt kan het zijn dat je volgende week wijting of zeebaars krijgt. We werken steeds met catch of the day, omdat we tegen de overbevissing willen ingaan. Dit geldt voor zowel de schaal en schelp suggesties als onze vis suggesties.

Onze groentegerechten zijn ook variabel daar we met rescued food werken, dit zijn producten die ongeveild geraakt zijn door overaanbod.

Ook onze vleeskeuze is duurzaam en lokaal, we werken steeds met Holstein melkrund. Grasgevoederd en vrije uitloop. Dit reflecteert zich in de dooradering van ons vlees en het geel kleurige vet. Op kwaliteit wordt allesbehalve ingeboet.

Voor de vegetariërs is er altijd één veggie proof gerecht. Ook hiervoor worden houtoven, bbq en openvuur ingeschakeld. BBQ is niet alleen voor vlees!

Vegan? Laat het ons aub weten bij de reservatie en we werken iets uit.

Laat het smaken!

Workshops

Zouterover wil jou laten genieten aan het vuur. Je haalt niet enkel heerlijke smaken uit het vuur, het brengt mensen dichter bij elkaar. We werken altijd op maat en respecteren de seizoenen.

 Catering op maat

Uw feest, volledig bereidt op het open vuur? Yes, dat kan. Smaak en beleving primeren hier. We hebben tal van vuurschalen, tools en leuke gadgets om jullie feest compleet te maken.

Een tafel boeken

in ons restaurant?