Workshops

Open Fire Classes zijn onze manier om aan de mensen te laten zien hoe gemakkelijk lekker eten maken kan zijn. Het zit hem niet per se in het dure toestel dat je juist aangeschaft hebt, het zit hem in je eigen creativiteit: broodbakken op de bbq, zalm roken recht in de kolen, forel op de assen garen of groenten in de aarde garen. De chefs gaan aan de slag en leggen al hun creaties from start to finish uit. Ondertussen zit jij met je vrienden rond het vuur en kan je al genietend leren.

Onze Open Fire Class en Chef’s Table zijn te combineren met externe activiteiten. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

Team Improvement
Expressie Sessie

We stimuleren diverse soft-skills (creativiteit, communicatie, out of the box denken,…) en verbinden op een speelse en humoristische manier met jezelf en de ander. Aan de hand van theater- en communicatietechnieken spelen we met de elementen en zoeken we naar het vuur in onszelf. Sessie op maat.

De expressie sessie wordt verzorgd door Anne Van Opstal.

Natuur wandeling
Sportieve activiteit

Natuurliefhebbers kunnen de omliggende natuur intrekken mét gids en zo meer te weten komen over de historie van de landlopers terwijl je wilde kruiden leert herkennen tijdens een 2,5 uur durende wandeling.

Neem het op tegen elkaar in teams of kies voor een speurtocht naar de mol tijdens een sportieve teambuilding in het bos. Fik Fak zorg voor een activiteit op maat.

Ga je liever zelf op avontuur, neem onze bolderkar mee en geniet van een heerlijke lunch in de natuur.

Keramiek Initiatie

Ga samen aan de slag met klei en maak op een leuke manier kennis met enkele basistechnieken van keramiek.

Onze huiskeramiste Greet Melens leidt alles in goede banen.

Vragen of interesse?

Contacteer ons