Open Fire Class

Let us inspire you

Open Fire Classes zijn onze manier om aan de mensen te laten zien hoe gemakkelijk lekker eten maken kan zijn. Het zit hem niet per se in het dure toestel dat je juist aangeschaft hebt, het zit hem in je eigen creativiteit: broodbakken op de bbq, zalm roken recht in de kolen, forel op de assen garen of groenten in de aarde garen. 

De chefs gaan samen met jou aan de slag en leggen al hun creaties from start to finish uit. Zo kan jij samen met anderen gepassioneerden of met je vrienden rond het vuur al genietend leren.

Private Open Fire Class

  • Verbeteren van individuele open fire skills
  • Kom met je gezelschap van maximum 30 personen
  • kwaliteitsvolle, duurzame en seizoensgebonden producten
  • verschillende technieken en tools:
    • Open Vuur
    • Quocco (plancha)
    • Hout Oven
    • Basale Slinger BBQ
    • Flambadou
    • Asado
  • Zelf aan de slag from start to finish
  • 6 à 7 gerechten
  • Gerechten worden in en rond de kolen gegaard.
  • Duurtijd: ongeveer 3 u
  • Indien nodig: extra vuur
  • Ervaring niet noodzakelijk! Iedereen leert bij.
  • Dagprogramma (op aanvraag)
  • Aansluitend zittend diner (Chef’s Table) krijg 50 % korting op de workshop
  • Workshop (op aanvraag) Bekijk de extra workshops!
    • Open Fire Class
    • Team Improvement
    • Keramiek
    • Gegidste wandeling
  • Live muziek (op aanvraag) Luister hier!
  • Dagprogramma 1
    •  Welkomstdrankje
    • Activiteit (Team Improvement, Keramiek of Natuurwandeling)
    • Open Fire Class
    • Aperitief met live muziek
    • Chef’s Table 
  • Dagprogramma 2
    • Welkomstdrankje
    • Vergadermoment (meeting, spreker, speech, …) – Lunchbuffet
    • Open Fire Class
    • Chef’s Table
    • Live muziek
  • Dagprogramma 3
    • Welkomstdrankje
    • Vergadermoment (meeting, spreker, speech, …)
    • Open Fire Class
    • Activiteit  ( Team Improvement, keramiek )
    • Live muziek rond het kampvuur
  • €115 per persoon (exclusief BTW)
  • Inclusief plat – en bruiswater

Public Open Fire Class

  • Verbeteren van individuele open fire skills
  • Divers gezelschap van maximum 30 personen
  • kwaliteitsvolle, duurzame en seizoensgebonden producten
  • verschillende technieken en tools:
    • Open Vuur
    • Quocco (plancha)
    • Hout Oven
    • Basale Slinger BBQ
    • Flambadou
    • Asado
  • Zelf aan de slag from start to finish
  • 6 à 7 gerechten
  • Gerechten worden in en rond de kolen gegaard.
  • Duurtijd: ongeveer 3 u
  • Indien nodig: extra vuur
  • Ervaring niet noodzakelijk! Iedereen leert bij.
  • 115 per persoon (exclusief BTW)
  • Inclusief plat – en bruiswater