Open Fire Classes

Open Fire Classes zijn onze manier om aan de mensen te laten zien hoe gemakkelijk lekker eten maken kan zijn. Het zit hem niet per se in het dure toestel dat je juist aangeschaft hebt, het zit hem in je eigen creativiteit: broodbakken op de bbq, zalm roken recht in de kolen, forel op de assen garen of groenten in de aarde garen. De chefs gaan samen met jou aan de slag en leggen al hun creaties from start to finish uit. Zo kan jij samen met anderen gepassioneerden of met je vrienden rond het vuur al genietend leren.

zouterover workshop-min

Open Fire Class
– Public –

Wil je je individuele Open Fire Skills verbeteren? Nick en Kevin laten je gedurende een drie uur durende workshop kennismaken met het koken op open vuur. Verschillende technieken en tools zullen gebruikt worden.

Ben je geen ervaren grillmaster? Geen probleem. Met of zonder ervaring, iedereen leert bij!

Wordt je graag op de hoogte gehouden over onze volgende Open Fire Classes?

info@zouterover.be

Open Fire Class
– Private –

Samen de handen uit de mouwen steken is een ideale verbindende groepsactiviteit. Tijdens deze vier uur durende workshop laten Nick en Kevin jullie kennismaken met het open vuur en leren jullie verschillende tools en technieken gebruiken.

Combineer een Private Open Fire Class met een aansluitend zittend diner aan de Chef’s Table en je ontvangt 50% korting op de workshop.

Boek je Privat Open Fire Class:

  • Datum op aanvraag
  • Groepen van 12 – 25 personen
  • Zouterover Experience Center (Wortel Kolonie)

Vragen of interesse?

Contacteer ons