Over ons

 1. Simpliciteit

  Zouterover tracht mensen terug stil te laten staan bij de simpele dingen. Dingen die in onze dagelijkse rush vaak vergeten worden. Eten is een basisbehoefte. Basisbehoeften vervallen heel vaak in routine en sleur. De mens heeft diep binnenin nog steeds een oerinstinct. Vroeger gebruikten mensen vuur om de wezens van de nacht op afstand te houden, zich te verwarmen en voedsel te bereiden. Aan het kampvuur werden verhalen uitgewisseld. Same story here! Het vuur maakt de tongen los.

 2. Eten met vrienden

  Eten delen met vrienden en familie is voor ons puur genieten. Een simpel kampvuur is de perfecte basis voor een goed gesprek, maar ook om heerlijke bereidingen te maken. Een kampvuur brengt mensen samen. En geef toe, een kampvuur is toch een BBQ in het kwadraat.

 3. Pure smaak

  Jammer genoeg gaan er bij de dagelijkse bereidingswijzen nogal wat smaken verloren. Zouterover keert terug naar de pure smaak. Back to basics. Je kan heel veel groenten, vlees en vis in het vuur bereiden. Een simpel voorbeeld is de butternut, in zijn geheel in de vlammen. Hij gaart dan in eigen schil. Onwaarschijnlijk wat dat geeft aan smaak! Zero waste als het ware. Onze producten worden niet versneden en gaan in hun geheel in het vuur, van neus tot staart of van vrucht tot loof.

 4. Totaalervaring

  Wij zijn alvast gewonnen voor de totaalervaring van gezellig samen zitten, eten bereiden, praten en genieten rond het kampvuur. Hopelijk kunnen we jullie hier ook van overtuigen.

Vragen of interesse?

Contacteer ons